fbpx

Se webinar (Genudsendelse)

Birgitte Helena – Sjælens Stemme – Vejen til Frihed

Vil du tillade din glæde, at få frit løb?

Ønsker du  mere livsmod. Slippe kærligheden løs til dit liv?

Vores stemme indeholder alt det vi er – også det der endnu ikke har foldet sig ud i vores liv. Den bærer vore længsler og drømme, vore lyse og mørke sider.

Gennem stemmens udtryk kan vi frigøre os og hele de indre ubalancer, der skaber modstand i vores liv, så der i stedet skabes flow og glæde.

På webinaret får du inspiration til hvordan du, gennem din egen stemme kan forandre dit liv, og du får en smagsprøve på hvordan, en lydhealing mærkes i kroppen og hvilken forandring, den kan skabe her og nu.

Du vil få en lydhealing , hvor du på egen krop mærker hvordan, lyden går ind og virker helende og forløsende.

Se webinar (Genudsendelse)

Pia Birk – Det positive livssyn workshop

Ønsker du også at opnå mirakler og få et rigere liv med et positivt livssyn?

Du er fantastisk og unik præcis som du er. Alle muligheder er åben for dig, det gælder blot om at slippe de begrænsninger. Det gælder om at gøre det der er rigtitgt for dig.

Det kan være svært, at leve op til livets normer. Der derpå nemt opstå begrænsninger.

På webinaret bliver du bevidst om,  hvad dit rigtige jeg er og lærer at elske og accepterer dig selv præcis som du er.

Du får konkrete værktøjer til, hvad der skal til for at opnå forandring

Webinar Se genudsendelse

Phiela Marbel – Hvilken energi udsender du?

Har du svært, ved at opnå den optimale forandring i dit liv, kender du det med at det er de samme overordnede temaer du bokser med igen og igen?

Se hvilke udfordringer du har ud fra dit navn og fødselsdato.

Dine tanker, følelser og handlinger indeholder energi. Dit liv styres af energi på godt og ondt!

– Du kan mærke, hvordan stemningen er når du træder ind i et rum.
– Når du tænker på en person, ringer telefonen.
– Du har problemstillinger, der bliver ved, med at gentage sig. Lige meget, hvor meget du arbejder med, at slippe de negative mønstre eller omstændigheder i dit liv, ligger de stadig og lurer lige under overfladen.

Alt dette er energier, og sidstnævnte kan med stor sandsynlighed aflæses i dit numeroskop.

Dit navn og din fødselsdato indeholder både tal og energier, som i den grad påvirker dit liv positivt såvel som negativt.
Phiela Marbel kan yderst præcist fortælle dig, hvilke udfordringer du har i dit liv, blot ved, at kigge på dit navn og fødselsdato.

På webinaret lærer du dit navn og fødselsdato betydning, hvordan koblingen mellem disse påvirker din økonomi, dit karriereliv, kærlighed, selvværd, værdisæt, reaktionsmønster og meget mere.
Flere får mulighed for, at få en gratis “mini” tolkning af sit navn.

Webinar Se genudsendelse

Ulla Maglekilde - Lær at få mirakler i dit liv. Sig farvel til flinkeskolen

På webinaret lærer du, hvordan du kan opleve miraklerne i dit liv.

Hvad er et mirakel i det hele taget? Hvis det intet har at gøre med penge. Hvordan kan du komme til at få det godt med dig selv og få et godt liv?

Du kan lære, hvordan du kan slippe din indre kritiske stemme, få fred med dig selv og din krop.

Du kan lære at tilgive dig selv og  andre.

Det handler ikke om at forandre dit liv, det handler om, hvordan du ændrer betydningen af det, du har oplevet.

Glæd dig til et spændende webinar og en anderledes måde at tilgive på.

Webinar Se genudsendelse

Susanne Taylor - Tarot - Et godt kort på hånden

Hør Susanne Taylor (kendt fra TV og ugebladene) fortælle om de 5 fantastiske tarot regler, som Susanne Taylor har udviklet. Du lærer, hvordan du kommer i kontakt med din indre styrke, power og potentiale.

Tarot kortene viser dig fremtiden, med brug af smukke billeder. Når du kender dine muligheder og eventuelle udfordringer, bliver du bedre til at opnå forandringer og det liv du drømmer om.

Kort og godt. Et spændende webinar, hvor du får et ekstra godt tarot kort på hånden, med indsigt og udvikling.

 


Webinar Se genudsendelse

yoga matha – Snus til yoga. Lær nogle af de grundlæggende teknikker

Anette fra yoga matha fortæller om, hvilket udbytte du kan få ved at bruge yoga. Får du den rigtige vejledning, kan du opleve et større velvære både fysisk og mentalt.

Yoga skal opleves, så derfor vil du på webinaret blive guidet gennem forskellige yogaøvelser, som du kan lave lige hjemme på stuegulvet, hvis du har lyst.

Uanset om du overvejer at dyrke yoga, vil du få glæde af Anettes gode humør og dybe indsigt i yogaens forunderlige univers.

 

Webinar - Se genudsendelse

Rikke Mors - Opdag dine spirituelle guider

De fleste mennesker tror, at et menneske, der arbejder med clairvoyance, har en helt speciel evne, som kun meget få har. En evne, der gør, at den clairvoyante kan få kontakt med sine spirituelle guider og på den måde få hjælp og støtte fra den spirituelle verden.

Og ja, det er ganske vidst, at en clairvoyant kan kontakte sine spirituelle guider, men det kan du også. Alle mennesker har en eller flere spirituelle guider, der aldrig er længere end en tanke væk. De spirituelle guider er tilstede for os med deres støtte og kærlighed, og alle - også dig - kan få glæde af dem.

På dette webinar vil du erfare meget mere om dine spirituelle guider, og du vil blive overrasket over, hvorfor de har lige så meget brug for dig, som du har for dem. Du vil også lære, hvordan du kan opbygge et venskab med dem, og hvad du kan bruge dem til.

Webinaret vil indeholde en meditation, der giver dig mulighed for at komme i kontakt med en af dine spirituelle guider.

Webinar - Se genudsendelse

Merete Gundersen - Få fornyet dit liv - Find din livsvision

Trænger du til at få fornyet dit liv?

Merete Gundersen er klar til at inspirere  og hjælpe dig til at finde din passion og din livsvision. Kunne du bruge ekstra styrke til at turde, at gå hele vejen og fuldføre det?

Lær hvordan du kan bruge den spirituelle intelligens til at åbne dit hjerter. Få  en ny bevidsthed på dit liv og lær at bruge tankens kraft.

Det er ikke  svært at ændre og forny dit liv ved brug af bl.a. tankens og den spirituelle kraft.

Husk det er dig, der har styrepinden til dit liv.  Du bestemmer i første omgang, om du vil tage imod en gratis gave af Merete Gundersen med webinaret.


Webinar - starter om lidt

Tove Kofoed - Lær at bruge din intuition i hverdagen

Oplev et spændende webinar med Tove Kofoed, der er kendt fra flere TV udsendelser. Tove Kofoed fortæller om sin spændende udvikling indenfor det spirituelle.

Du får på webinaret konkrete værktøjer til at bruge din intution i hverdagen, således at du bliver bedre til at føle, hvad der er rigtigt og derpå tage rigtige beslutninger.

Webinar - Starter om lidt!

Tom Stern - Få magien bag taknemmelighed

Lær at bruge taknemmelighed, der er den stærkeste følelse, når det gælder om at skabe det, du ønsker. Glem alt om de gamle love om tiltrækning og lær magien omkring taknemmelighed.

Tom Stern ved, hvad han snakker om. Du vil med garanti blive inspireret til at opnå magi ved, at du bruger taknemmelighed.

Webinar - Se genudsendelse!

Robert Lubarski - Mødet i hjertet

Du vil få indsigt i, hvordan du kan blive bedre til at ud leve dit sande potentiale. Robert Lubarski åbner sit hjerte og deler gavmilt ud af sine erfaringer.

Du er en særlig mission. Du er unik, og når du forbinder dig med dit hjertes visdom, vil du forstå  din mission og få alt det, du længes efter.

Er det virkelig muligt - at få alt det, du drømmer om?

På Webinaret vil Robert Lubarski løfte sløret for, hvad der skal til.

Robert Lubarski er sexolog og kærlighedsshaman. Hans mission er at give dig din sandhed tilbage. Den sandhed du måske har glemt, fordi nogen har bildt dig ind, at du ikke er værd at elske.

Glæd dig til en stærk og inspirerende aften.

Webinar - Se genudsendelse

Lotte Nielsen – GENFIND KÆRLIGHEDEN TIL DIG SELV

 • LÆR AT ELSKE dine skyggesider og lad dit lys skinne.

Når du bliver født, elsker du dig selv ubetinget. Men efterhånden som du vokser op, lærer du, at der er visse sider, som du ikke burde vise og lukker dem ned.

På webinaret vil du blive inspireret til, hvad der skal til for, at du kan åbne dine skjulte sider op. Det giver dig modet til at skinne med det unikke lys, som du indeholder.

Du har sikkert hørt det mange gange: Det er vigtigt, at du kan elske dig selv, så du kan:

 • Blive mere robust og sund indeni
 • Få større selvværd
 • Stå stærkere i dig selv
 • Være i stand til at elske andre

Du vil få  enkle og nænsomme teknikker, der kan ændre dit syn på dig selv og hjælpe dig til at genfinde den kærlighed, du havde, da du blev født.

Vi åbner dørene ind til alle de smukke sider, du indeholder, og som du måske ikke tidligere har kunne se. Vi dykker ned i de sider, som du ikke holder af i dig selv og finder guldet, så du igen kan rumme alle sider af dig selv.

 

 

 

Webinar Se genudsendelse

Ritazol Jansson - Rigdom på alle planer

Lær de nyeste værktøjer, der kan være med til at ændre dit liv for altid.

Har du, ligesom mange andre, afprøvet mange forskellige metoder til at ændre dit liv, uden at det er lykkedes? Så glæd dig, nu får du en løsning samt en forståelse for, hvad der virker.

Du vil blive inspireret til at ændre dit liv og opnå balance på både dit fysiske, psykiske og mentale plan.

Du lærer, hvordan du finder din passion, samt hvorledes du kan bruge denne passion til at skabe ”mirakler” i dit eget liv.

Alle metoderne er alle beskrevet i Ritazols nye bog "Rigdom På Alle Planer", med masser af øvelser du kan bruge i din dagligdag. Og alle der bliver til slutningen af webinaret vil modtage en bonus!

Webinar - Se genudsendelse

Karin Askholm – Helbred dig selv og få det liv, du har fortjent

 • Er du kørt fast i gamle overbevisninger omkring dig selv?
 • Føler du dig låst i dit liv?
 • Går dine drømme aldrig i opfyldelse?
 • Er du hård og kritisk over for dig selv?
 • Har du svært ved at sige fra?
 • Har du tilbagevendende helbredsmæssige udfordringer?

Hvis du kan sige ja til flere af disse overbevisninger, vil webinaret være noget for dig.

Louise Hay

Fundamentet i Louise Hays lære er, at hvis du kan lære at elske dig selv, vil dit liv blive så meget bedre, end det er nu. At alt kun er en tanke, og en tanke kan altid ændres. At dine tanker skaber din virkelighed, så hvis du begynder at forandre dine tanker, vil dine følelser forandre sig, og så vil dit liv forandre sig.

De fleste mennesker er låst fast i gamle og ofte negative overbevisninger om sig selv og mulighederne i livet. Det kan omhandle parforhold, velstand, succes, fremgang og mange andre livsområder.

Få en gratis E-bog Genklang fra universet

 

 

Oplev mest mulig – til bedste pris!

3 dags billet til svanefestivalen

1297,-

Se detaljer:
 • 3 dages adgang til festivalen fra torsdag – søndag 
 • 6 workshops – Værdi 3600 kr.
 • 3 morgen arrangementer – Værdi 300 kr.
 • 3 aften arrangementer – Værdi 600 kr.
 • 3 dages adgang til Udendørs Helsemesse – Værdi 200 kr.  
 • I alt værdi 4700 kr.
 • Tilkøb 3 dages forplejning 216 kr. pr. dag (Se mere)
 • Tilkøb overnatning fra 127 kr. pr. dag (Se mere)
 • Tilkøb Festivalbus retur fra Kliplev 50 kr. (Se mere)

Torsdag/Fredag billet

Adgang torsdag aften og hele fredagen

597,-

Se detaljer:
 • 1,5 dage adgang til festivalen fra torsdag – fredag
 • 2 workshops – Værdi 1200 kr.
 • 1 morgen arrangementer – Værdi 100 kr.
 • 2 aften arrangementer –Værdi 400 kr.
 • 1 dag adgang på Udendørs Helsemesse – Værdi 100 kr.
 • I alt værdi 1800 kr.
 • Tilkøb 1,5 dage forplejning 347 kr. (Se mere)
 • Tilkøb overnatning fra 127 kr. pr. dag (Se mere)

Lørdag billet til Svanefestivalen

Adgang hele lørdagen – både dag og aften

497,-

Se detaljer:
 • 1 dags adgang til festivalen lørdag
 • 2 workshops – Værdi 600 kr.
 • 1 morgen arrangementer – Værdi 100 kr.
 • 1 aften arrangementer – Værdi 200 kr.
 • 1 dag adgang på Udendørs Helsemesse – Værdi 100 kr.
 • I alt værdi 1000 kr.
 • Tilkøb 1 dage forplejning 247 kr. (Se mere)
 • Tilkøb overnatning fra 127 kr. pr. dag (Se mere)

Søndag billet til Svanefestivalen

Adgang til søndag kl 17:00 hvor festivalen slutter

397,-

Se detaljer:
 • 1 dags adgang til festivalen søndag til kl. 17.00
 • 2 workshops – Værdi 1200 kr.
 • 1 morgen arrangementer – Værdi 100 kr.
 • 1 dag adgang på Udendørs Helsemesse – Værdi 100 kr.
 • I alt værdi 1400 kr.
 • Tilkøb forplejning morgenmad, kaffe/the og frokost 119 kr. (Se mere)

300-101 exam pdf 300-101 exam pdf 210-065 exam book The market is 210-065 exam book complex, the 200-125 exam demo standards 210-065 exam book of the industry practitioners vary, how to identify the ability of 200-125 exam demo the practitioners concerned by the 300-101 exam pdf industry. The gradual maturity 210-065 exam book of the talent 300-101 exam pdf 210-065 exam book 300-101 exam pdf market 200-125 exam demo has 210-065 exam book provided 200-125 exam demo a foundation 200-125 exam demo for 200-125 exam demo various professional certification and 210-065 exam book training industries 210-065 exam book in various industries.The 21st 210-065 exam book 210-065 exam book century talent market has 200-125 exam demo ushered in an era of "textual research".The various "IT professional certification" provided by job seekers is an important 200-125 exam demo 210-065 exam book 300-101 exam pdf basis 300-101 exam pdf for enterprises to evaluate the technical level of 210-065 exam book 300-101 exam pdf IT talents."IT 300-101 exam pdf professional certification" is not only an objective assessment of the technical value of IT 300-101 exam pdf talents by enterprises, but also a 210-065 exam book powerful proof 200-125 exam demo 200-125 exam demo of their own 300-101 exam pdf value. Cisco certification was 200-125 exam demo 200-125 exam demo 300-101 exam pdf introduced by Cisco, 210-065 exam book a well-known network manufacturer.The company for 300-101 exam pdf 200-125 exam demo its products of network 210-065 exam book 210-065 exam book planning and network support launched engineers qualification Certification Program (Cisco Career Certification Program, referred 200-125 exam demo 200-125 exam demo 300-101 exam pdf to as CCCP), and ask the 200-125 exam demo agent 300-101 exam pdf in countries with such engineers, in order to improve the quality of service to the customer, establish a 300-101 exam pdf Cisco product network engineer qualification Certification system.