fbpx

Danmarks dygtigste undervisere

– Vælg de kurser, du har brug for!

– Du får den bedste og mest kompente vejledning og undervisning – Alle underviserne er håndplukket til Svanefestivalen

Bliv en del af fællesskabet

– Knyt bånd og få nye spirituelle venner!

– Del dine oplevelser dine nye venner og bliv hørt – Du får sparring og inspiration fra de andre – De får de bedste betingelser for spirituel udvikling

Høj energi midt i naturen

– Perfekt sted til spirituel udvikling!

– Energi er vigtigt, når du skal udvikle dine spirituelle evner – Du får nemmere kontakt til den åndelige verden – Du får de bedste vilkår nogensinde!

Hvilke kursus vil du vælge?

Her kan du se, en oversigt over, de undervisere, der kan undervise og vejlede dig

Kurser fredag – 597 kr. (Torsdag/fredagsbillet)

Susanne Taylor

Tarot og Astrolog

10:00 - 13:00 - Tarot Kursus - Kunsten at tyde fremtiden

Læg kortene på bordet –  Lær at knække de hemmelige tarot gåder. Forny din indsigt og visdom til, at hjælpe dig selv og andre. Når du lærer at bruge tarotkort kan du finde vejen til et liv med overflod, sundhed og kærlighed. Du bedes medbringe dine egne tarot kort. Mærket underordnet, dog ikke englekort.

Tom Stern

Meditation, mindfullness og personlig udvikling

10:00 - 13:00 - Kursus - Meditationskursus for alle

På kurset lærer du at meditere. Meditation giver indre ro og bevidsthed. Din krop bliver ladet op, og du vil mange gange føle, at du har fået fornyet energi, Kurset er for dig, der aldrig har prøvet at meditere før eller vil lære nogle nye meditationsteknikker og få større egenindsigt.

Gitta Kaas

Musiker og Healer

14:00 - 17:30 - Healing - Hele vejen rundt

Nu har du muligheden, for at få healing hele vejen rund på en sjov og befriende måde.

På kurset, får bliver der brugt både lydhealing fra bl.a. klangskåle, sang og dans. Kombinationen giver dig mod til, at du  kan få det liv du drømmer om.

Et aktivt kursus, hvor du vil modtage masser af healing hele vejen rundt.

Merete Gundersen

Spirituel vejleder

10:00 - 17:30 Kursus - Find din livspassion

Vi sætter fokus på dig og din drøm Find din glæde og styrke i at leve dit liv fuldt og helt. Opnå et rent hjerte med ren kærlighed med dig selv og andre. I samklang med dine egen dybeste visdom. Når du er på rette sport i livet, og når du udlever dine mål, vil din livsglæde blomstre. Den rene kærlighed vil hele tiden strømmer fra dit hjerte og ud til verden. Du vil få succes med alt hvad du kaster dig ud i. På kurset, arbejder vi med at finde din livsvision, og være passioneret omkring den. Hvis du allerede har fundet den, skal du blot  i gang med at bruge den? Vi har alle brug for en livsvision/ passion. – Vi kan alle finde ind til den. På kurset vil du få klarlagt, hvad din vision er. Du vil få redskaber til, at komme i gang med at turde udleve den. Kurset er en kombination af teori og praksis. Vi arbejder hele dagen intens med at nå dit mål, i samklang med din sjæl. Dine spirituelle åndelige hjælper, er klar til at give dig hjælp og vejledning. Vi åbner dit smukke hjerte, så du får mod og vilje til, at komme i gang og fortsætte når du kommer hjem.  Du lærer, at bruge din SIQ-spirituelle intelligens igennem meditation og visualisering. Det er dig, der er i FOKUS. Dit smukke indre vil blomstre, når du lære dig selv, at kende på et dybere plan. Når du ved, hvilken retning dit liv skal, vil du i højere grad have et liv i kærlighed og harmoni.

Lai Yde

Tantra underviser

10:00 - 17:30 - Tantra - kom i kontakt med dig selv
 • Oplever du nogen gange en fornemmelse af dyb tomhed og savn?– Hvis du  mister kontakten til de større universelle kræfter og du kun befinder dig i den fysiske verden, sniger tomheden hurtigt ind. Når du derimod overgiver dig til en større sanselighed,  begynder dit indre at blive fyldt ud med grundessensen af livet: LYKKE.Alle kroppens celler er lykkelige og orgastiske som grundessens – Du opdager det bare ikke i en travl hverdag. Når et andet menneske giver dig hele sit nærvær, kan det åbne op for helt vidunderlige tilstande – uden for tid og rum…Når en kærlig hånd rører dig med fuld opmærksomhed begynder din krop at slappe af – og du mærker den indre nydelse, som hele tiden har været der.

  Kroppen er fyldt med særlige punkter, som kan aktivere en enorm nydelse – Når du finder disse “knapper” kan vi pludselig give hinanden utrolige nydelsesfulde oplevelser. Når vi forstår forskellen på den maskuline og feminine krop og du kender deres primære og sekundære zoner – er det som at få landkort foræret.

  Det gør det lettere at finde ind til disse særligt højnede tilstande. Det kan virke svært men det eneste det kræver er fuld koncentration fra den givende og en overgivelse for den modtagende.

  På kurset arbejder vi med:

  1. De fem forskellige berøringer

  2. De særlige punkter og zoner, som kan aktivere de subtile energier i kroppen

  3. Vejrtrækning og afslapningsøvelser

  4. De hyper sanselige hænder

  Øvelserne kan udføres med tøj på – selv om det er lettest med direkte kontakt til huden. Det er op til den enkelte hvad han eller hun har det bedst med. Der vil dog forekomme nøgenhed på kurset.

Kurser lørdag – 497 kr. (Lørdagsbillet)

Susanne Taylor

Tarot og Astrolog

10:00 - 13:00 - Tarot Kursus - Kunsten at tyde fremtiden

Læg kortene på bordet –  Lær at knække de hemmelige tarot gåder. Forny din indsigt og visdom til, at hjælpe dig selv og andre. Når du lærer at bruge tarotkort kan du finde vejen til et liv med overflod, sundhed og kærlighed. Du bedes medbringe dine egne tarot kort. Mærket underordnet, dog ikke englekort.

Tom Stern

Meditation, mindfullness og personlig udvikling

10:00 - 13:00 - Kursus - Mindfullness

På kurset lærer du at blive mere nærværende og til stede i nuet. Det er vigtigt både for dig selv og for dem, du er sammen med. Mange har svært ved at slippe fokus fra deres mobiltelefon og er ikke nærværende overfor andre. Det giver en overfladisk tomhed. Workshoppen er en kombination af undervisning og praktiske øvelser.

Rikke Mors

Clairvoyance og vejledning

10:00 - 17:30 - Kursus - Sådan får du hjælp og støtte fra dine spirituelle guider

Alle har spirituelle hjælpere! Også dig. De er aldrig længere end en tanke væk, og de vil altid gerne hjælpe og støtte dig, hvis du giver dem lov.

Forestil dig, hvordan det ville være at leve med den indre ro og tryghed, der opstår, når du oplever, at du aldrig er alene, men altid har alt den hjælp og støtte fra den spirituelle verden, som du har brug for.

Mange vil gerne kende deres spirituelle hjælpere, men hvad er det lige du gør, hvis du ikke helt ved, hvordan du altid kan have kontakt med dem?

På det kursus lærer du at kontakte dine dine spirituelle hjælpere i en tryg og kærlig atmosfære. Du behøver ingen forudsætninger udover lysten til at lære og afprøve helt nye sider af dig selv.

 • Kunne du tænke dig en mere bevidst kontakt til dine spirituelle hjælpere?

 • Vil du gerne have adgang til en uendelig kilde af inspiration?

 • Har du udfordringer, hvor du føler dig låst fast?

 • Kunne du tænke dig spirituel hjælp og støtte til at bevæge dig i den rigtige retning for dig?

 • Vil du gerne have et unikt samarbejde med dine spirituelle hjælpere?

 • Kunne du tænke dig at afprøve og træne din spirituelle kontakt sammen med andre, der interesserer sig for det samme som dig.

Hvis ja, så er dette kursus for dig! Jeg vil igennem en fantastisk og transformerende dag guide dig på opdagelse i den spirituelle verden, og du vil på første hånd opleve dine spirituelle hjælpere, og hvordan du kan bruge dem til at skabe positive forandringer i dit liv.

På kurset får du:

 • Forståelse for de forskellige spirituelle hjælpere, og hvordan du forbinder dig bevidst med dem.
 • Transformerende øvelser, der vil udvikle og styrke din kontakt til den spirituelle verden på en tryg måde.
 • Viden om, hvordan du modtager inspiration fra dine spirituelle hjælpere, der støtter dig i at løse udfordringer og problemer.
 • Øvelser, hvor du begynder at snuse til, hvordan du kan bruge spirituel inspiration til at hjælpe andre mennesker – fantastisk i dit privatliv, og uundværligt for behandlere, ledere og andre, der arbejder med mennesker.
 • En vidunderlig spirituel meditation, der både skruer op for dine clairvoyante evner, styrker din kontakt til dine spirituelle hjælpere samt giver dig indre ro og balance.

Phiela Marbel

Numerolog

10:00 - 17:30 - Opnå effektiv forandring, ved brug af numerlogi

Har du til tider svært ved at opnå forandringer, kender du det med at der er nogle overordnede temaer der går igen i dit liv, positivt såvel som negativt, også selvom du prøver at holde de negative i skak.
På kurset ser du hvilke udfordringer du har ud fra dit navn og fødselsdato

Dine tanker, følelser og handlinger indeholder energi. Dit liv styres af energi på godt og ondt.

Du kan mærke, hvordan stemningen er når du træder ind i et rum. Når du tænker på en person, ringer telefonen i samme sekund.

Du har problemstillinger, der bliver ved, med at gentage sig. Lige meget, hvor meget du kæmper opnår du aldrig helt den fulde forandring du går og drømmer om.
Alt dette skyldes energier du tiltrækker!

Dit navn og din fødselsdato indeholder både tal og energier, der i den grad påvirker dit liv og din hverdag, positivt såvel som negativt. Phiela Marbel kan meget præcist fortælle dig, hvilke udfordringer du har i dit liv, blot ved, at kigge på dit navn og fødselsdato.

En ændring af dit navn, kan ændre din energi, det du tiltrækker og derpå fjerne de eventuelle blokeringer der måtte stå i vejen for dig. Kombinationen ved, at ændre sit navn til de rette energier for lige netop dig og arbejde med sig selv, dine mønstre, mindset, sociale arv osv. Er er helt enorm!
For i sidste ende hænger energierne i dine navne sammen med dit psykologiske aspekt.

Kurser søndag – 397 kr. (Søndagsbillet)

Tove Kofoed

Clairvoyance

10:00 - 16:00 - Clairvoyance kursus

På kurset lærer du grundteknikkerne til at udforske dine egne clairvoyante evner og blive bedre til at bruge din intuition. Kurset vil indeholde konkrete værktøjer og øvelser.

Tom Stern

Meditation, mindfullness og personlig udvikling

10:00 - 13:00 - Kursus - Healing og taknemmelighed

Taknemmelighed er en af de stærkeste healende og skabende krafter. På kurset vil du arbejde med taknemmelighed og lære, hvordan du kan skabe mirakler ved brug af taknemmelighed og healing. En stærk kursus, hvor hjerterne åbnes

Få en gratis E-bog Genklang fra universet

 

 

Oplev mest mulig - til bedste pris!

 

3 dags billet til svanefestivalen

 

1297,-

Se detaljer:
 • 3 dages adgang til festivalen fra torsdag – søndag 
 • 6 workshops – Værdi 3600 kr.
 • 3 morgen arrangementer – Værdi 300 kr.
 • 3 aften arrangementer – Værdi 600 kr.
 • 3 dages adgang til Udendørs Helsemesse – Værdi 200 kr.  
 • I alt værdi 4700 kr.
 • Tilkøb 3 dages forplejning 216 kr. pr. dag (Se mere)
 • Tilkøb overnatning fra 127 kr. pr. dag (Se mere)
 • Tilkøb Festivalbus retur fra Kliplev 50 kr. (Se mere)

Torsdag/Fredag billet

 

Adgang torsdag aften og hele fredagen

 

597,-

Se detaljer:
 • 1,5 dage adgang til festivalen fra torsdag – fredag
 • 2 workshops – Værdi 1200 kr.
 • 1 morgen arrangementer – Værdi 100 kr.
 • 2 aften arrangementer –Værdi 400 kr.
 • 1 dag adgang på Udendørs Helsemesse – Værdi 100 kr.
 • I alt værdi 1800 kr.
 • Tilkøb 1,5 dage forplejning 347 kr. (Se mere)
 • Tilkøb overnatning fra 127 kr. pr. dag (Se mere)

Lørdag billet til Svanefestivalen

 

Adgang hele lørdagen - både dag og aften

 

497,-

Se detaljer:
 • 1 dags adgang til festivalen lørdag
 • 2 workshops – Værdi 600 kr.
 • 1 morgen arrangementer – Værdi 100 kr.
 • 1 aften arrangementer – Værdi 200 kr.
 • 1 dag adgang på Udendørs Helsemesse – Værdi 100 kr.
 • I alt værdi 1000 kr.
 • Tilkøb 1 dage forplejning 247 kr. (Se mere)
 • Tilkøb overnatning fra 127 kr. pr. dag (Se mere)

Søndag billet til Svanefestivalen

 

Adgang til søndag kl 17:00 hvor festivalen slutter

397,-

Se detaljer:
 • 1 dags adgang til festivalen søndag til kl. 17.00
 • 2 workshops – Værdi 1200 kr.
 • 1 morgen arrangementer – Værdi 100 kr.
 • 1 dag adgang på Udendørs Helsemesse – Værdi 100 kr.
 • I alt værdi 1400 kr.
 • Tilkøb forplejning morgenmad, kaffe/the og frokost 119 kr. (Se mere)

300-101 exam pdf 300-101 exam pdf 210-065 exam book The market is 210-065 exam book complex, the 200-125 exam demo standards 210-065 exam book of the industry practitioners vary, how to identify the ability of 200-125 exam demo the practitioners concerned by the 300-101 exam pdf industry. The gradual maturity 210-065 exam book of the talent 300-101 exam pdf 210-065 exam book 300-101 exam pdf market 200-125 exam demo has 210-065 exam book provided 200-125 exam demo a foundation 200-125 exam demo for 200-125 exam demo various professional certification and 210-065 exam book training industries 210-065 exam book in various industries.The 21st 210-065 exam book 210-065 exam book century talent market has 200-125 exam demo ushered in an era of "textual research".The various "IT professional certification" provided by job seekers is an important 200-125 exam demo 210-065 exam book 300-101 exam pdf basis 300-101 exam pdf for enterprises to evaluate the technical level of 210-065 exam book 300-101 exam pdf IT talents."IT 300-101 exam pdf professional certification" is not only an objective assessment of the technical value of IT 300-101 exam pdf talents by enterprises, but also a 210-065 exam book powerful proof 200-125 exam demo 200-125 exam demo of their own 300-101 exam pdf value. Cisco certification was 200-125 exam demo 200-125 exam demo 300-101 exam pdf introduced by Cisco, 210-065 exam book a well-known network manufacturer.The company for 300-101 exam pdf 200-125 exam demo its products of network 210-065 exam book 210-065 exam book planning and network support launched engineers qualification Certification Program (Cisco Career Certification Program, referred 200-125 exam demo 200-125 exam demo 300-101 exam pdf to as CCCP), and ask the 200-125 exam demo agent 300-101 exam pdf in countries with such engineers, in order to improve the quality of service to the customer, establish a 300-101 exam pdf Cisco product network engineer qualification Certification system.