fbpx

Danmarks dygtigste undervisere

– Vælg de kurser, du har brug for!

– Du får den bedste og mest kompente vejledning og undervisning – Alle underviserne er håndplukket til Svanefestivalen

Bliv en del af fællesskabet

– Knyt bånd og få nye spirituelle venner!

– Del dine oplevelser dine nye venner og bliv hørt – Du får sparring og inspiration fra de andre – De får de bedste betingelser for spirituel udvikling

Høj energi midt i naturen

– Perfekt sted til spirituel udvikling!

– Energi er vigtigt, når du skal udvikle dine spirituelle evner – Du får nemmere kontakt til den åndelige verden – Du får de bedste vilkår nogensinde!

Hvilke kursus vil du vælge?

Her kan du se en oversigt over de undervisere, der kan undervise og vejlede dig

Kurser fredag – 597 kr. (Torsdag/fredag billet)

Merete Gundersen

Livsvejleder

10:00 - 17:30 Kursus - Find din livspassion

Vi sætter fokus på dig og din drøm Find din glæde og styrke i at leve dit liv fuldt og helt. Opnå et rent hjerte med ren kærlighed med dig selv og andre. I samklang med dine egen dybeste visdom. Når du er på rette sport i livet, og når du udlever dine mål, vil din livsglæde blomstre. Den rene kærlighed vil hele tiden strømmer fra dit hjerte og ud til verden. Du vil få succes med alt hvad du kaster dig ud i. På kurset, arbejder vi med at finde din livsvision, og være passioneret omkring den. Hvis du allerede har fundet den, skal du blot  i gang med at bruge den? Vi har alle brug for en livsvision/ passion. – Vi kan alle finde ind til den. På kurset vil du få klarlagt, hvad din vision er. Du vil få redskaber til, at komme i gang med at turde udleve den. Kurset er en kombination af teori og praksis. Vi arbejder hele dagen intens med at nå dit mål, i samklang med din sjæl. Dine spirituelle åndelige hjælper, er klar til at give dig hjælp og vejledning. Vi åbner dit smukke hjerte, så du får mod og vilje til, at komme i gang og fortsætte når du kommer hjem.  Du lærer, at bruge din SIQ-spirituelle intelligens igennem meditation og visualisering. Det er dig, der er i FOKUS. Dit smukke indre vil blomstre, når du lære dig selv, at kende på et dybere plan. Når du ved, hvilken retning dit liv skal, vil du i højere grad have et liv i kærlighed og harmoni.

Karin Askholm

Louise Hay coach, NLP, Hypno

10:00 - 17:30 - Helbred dig selv og få det liv du har fortjent
 • Er du kørt fast i gamle overbevisninger omkring dig selv?
 • Føler du dig låst i dit liv?
 • Går dine drømme aldrig i opfyldelse?
 • Er du hård og kritisk over for dig selv?
 • Har du svært ved at sige fra?
 • Har du tilbagevendende helbredsmæssige udfordringer?

Hvis du kan sige ja til flere af disse overbevisninger, vil webinaret være noget for dig.

Louise Hay

Fundamentet i Louise Hays lære er, at hvis du kan lære at elske dig selv, vil dit liv blive så meget bedre, end det er nu. At alt kun er en tanke, og en tanke kan altid ændres. At dine tanker skaber din virkelighed, så hvis du begynder at forandre dine tanker, vil dine følelser forandre sig, og så vil dit liv forandre sig. De fleste mennesker er låst fast i gamle og ofte negative overbevisninger om sig selv og mulighederne i livet. Det kan omhandle parforhold, velstand, succes, fremgang og mange andre livsområder.

Lai Yde

Tantra underviser

10:00 - 17:30 - Tantra - kom i kontakt med dig selv
 • Oplever du nogen gange en fornemmelse af dyb tomhed og savn?– Hvis du  mister kontakten til de større universelle kræfter og du kun befinder dig i den fysiske verden, sniger tomheden hurtigt ind. Når du derimod overgiver dig til en større sanselighed,  begynder dit indre at blive fyldt ud med grundessensen af livet: LYKKE.Alle kroppens celler er lykkelige og orgastiske som grundessens – Du opdager det bare ikke i en travl hverdag. Når et andet menneske giver dig hele sit nærvær, kan det åbne op for helt vidunderlige tilstande – uden for tid og rum…Når en kærlig hånd rører dig med fuld opmærksomhed begynder din krop at slappe af – og du mærker den indre nydelse, som hele tiden har været der.

  Kroppen er fyldt med særlige punkter, som kan aktivere en enorm nydelse – Når du finder disse “knapper” kan vi pludselig give hinanden utrolige nydelsesfulde oplevelser. Når vi forstår forskellen på den maskuline og feminine krop og du kender deres primære og sekundære zoner – er det som at få landkort foræret.

  Det gør det lettere at finde ind til disse særligt højnede tilstande. Det kan virke svært men det eneste det kræver er fuld koncentration fra den givende og en overgivelse for den modtagende.

  På kurset arbejder vi med:

  1. De fem forskellige berøringer

  2. De særlige punkter og zoner, som kan aktivere de subtile energier i kroppen

  3. Vejrtrækning og afslapningsøvelser

  4. De hyper sanselige hænder

  Øvelserne kan udføres med tøj på – selv om det er lettest med direkte kontakt til huden. Det er op til den enkelte hvad han eller hun har det bedst med. Der vil dog forekomme nøgenhed på kurset.

Pia Birk

Hypnose, Acces Bars

14:00 - 17:30 - Det positive livssyn

Hvis du føler dig 100% fantastisk og glad og har det perfekte liv, er dette kursus ikke noget for dig. På kurset kommer du mere i dybden med dig selv. Du får en forståelse for, hvordan du bliver påvirket af omverdenen, og hvordan det begrænser dig. Du lærer at blive bevidst om, i hvor høj grad du bliver styret af dine omgivelser. Det kan være, hvordan du skal klæde dig, og hvordan du skal passe ind i den perfekte verden. Det kan være svært at leve op til, og det giver ofte en følelse af at være forkert. På kurset bliver du bevidst om, hvad dit rigtige jeg er, og du får værktøjer til, hvordan du lærer at elske og acceptere dig selv præcis, som du er. Herefter er alle muligheder åbne for dig, og du kan have det liv, du tidligere drømte om.

Ulla Maglekilde

Soul Voice ®practitioner og behandler

10:00 - 17:30 - Sig farvel til flinkeskolen og janteloven

På Kurset lærer du, at stå ved dig selv og vise dit sande og autentiske jeg. Du lærer, at gøre op med Flinkeskolen, der undertrykker dig og får dig til ikke at føle dig god nok. Du bliver bevidst om hvordan reglerne i Flinkeskolen og Janteloven er blevet en del af det, du tænker om dig selv. Når du lærer at gennemskue dette, kan du i dit eget tempo forandre dit syn på dig selv, du kan smide masken og sige din mening eller sige fra. Du kan lære at stå ved dig selv i alle livets forhold og indgå i kærlige relationer, hvor du bliver respekteret og har tillid til alt, hvad der sker i dit liv.

Kurser lørdag – 497 kr. (Lørdagsbillet)

Tom Stern

Personlig udvikling og healer

10:00 - 13:00 - Mindfullness

På kurset lærer du at blive mere nærværende og til stede i nuet. Det er vigtigt både for dig selv og for dem, du er sammen med. Mange har svært ved at slippe fokus fra deres mobiltelefon og er ikke nærværende overfor andre. Det giver en overfladisk tomhed. Workshoppen er en kombination af undervisning og praktiske øvelser.

Pia Birk

Hypnose, Acces Bars

10:00 - 14:00 - Det positive livssyn

Hvis du føler dig 100% fantastisk og glad og har det perfekte liv, er dette kursus ikke noget for dig. På kurset kommer du mere i dybden med dig selv. Du får en forståelse for, hvordan du bliver påvirket af omverdenen, og hvordan det begrænser dig. Du lærer at blive bevidst om, i hvor høj grad du bliver styret af dine omgivelser. Det kan være, hvordan du skal klæde dig, og hvordan du skal passe ind i den perfekte verden. Det kan være svært at leve op til, og det giver ofte en følelse af at være forkert. På kurset bliver du bevidst om, hvad dit rigtige jeg er, og du får værktøjer til, hvordan du lærer at elske og acceptere dig selv præcis, som du er. Herefter er alle muligheder åbne for dig, og du kan have det liv, du tidligere drømte om.

Ritazol Johansson

Clairvoyant og healer

10:00 - 17:30 - Lær at tro på dig selv og opnå dine mål

Få de nyeste værktøjer, der kan ændre dit liv for altid. Har du tidligere prøvet forskellige metoder til at ændre dit liv, uden at det er lykkes? Nu får du løsningen og forståelsen for, hvad der virker. Du vil blive inspireret til at ændre dit liv. Opnå balance på dit fysiske, psykiske og mentale plan. Du lærer, hvordan du finder din passion, og hvorledes du kan handle efter denne passion. Metoderne er alle beskrevet i Ritazols nye bog “Rig på alle planer”. Bogen indeholder ligeledes øvelser til daglig brug.

Workshops søndag – 397 kr. (søndagsbillet)

Ulla Maglekilde

Soul Voice ®practitioner og behandler

10:00 - 16:00 - Introduktion til et kursus i mirakler

Få mirakler til at blive en del af din hverdag. Når du slipper hverdagens stress og gøremål kan du lære, hvordan mirakler skabes, derefter får du mulighed for, at ændre det du er træt af og få det liv du ønsker. Følg dit hjerte og slip kampen. Lær at bruge og følge den positive energi. Når du arbejder med et kursus i mirakler, vil opleve din tankegang bliver mere positiv. Du får lettere ved at tilgive både dig selv og andre. Et kursus i mirakler er en personlig proces, som langsomt forandrer din måde at tænke og føle på, det eneste der kræves er at du er villig til at lære, hvordan du gør. Det ændrer hverdagen. Kurset er udgivet på 19 sprog og er en rejse tilbage til den kærlighed, som altid er med dig. Du kan intet gøre forkert, du er elsket.

Tom Stern

Personlig udvikling og healer

10:00 - 13:00 - Healing og taknemmelighed

Taknemmelighed er en af de stærkeste healende og skabende krafter. På workshoppen vil du arbejde med taknemmelighed og lære, hvordan du kan skabe mirakler ved brug af taknemmelighed og healing. En stærk kursus, hvor hjerterne åbnes.

Få en gratis E-bog Genklang fra universet

 

 

Oplev mest mulig - til bedste pris!

 

3 dags billet til svanefestivalen

 

1297,-

Se detaljer:
 • 3 dages adgang til festivalen fra torsdag – søndag 
 • 6 workshops – Værdi 3600 kr.
 • 3 morgen arrangementer – Værdi 300 kr.
 • 3 aften arrangementer – Værdi 600 kr.
 • 3 dages adgang til Udendørs Helsemesse – Værdi 200 kr.  
 • I alt værdi 4700 kr.
 • Tilkøb 3 dages forplejning 216 kr. pr. dag (Se mere)
 • Tilkøb overnatning fra 127 kr. pr. dag (Se mere)
 • Tilkøb Festivalbus retur fra Kliplev 50 kr. (Se mere)

Torsdag/Fredag billet

 

Adgang torsdag aften og hele fredagen

 

597,-

Se detaljer:
 • 1,5 dage adgang til festivalen fra torsdag – fredag
 • 2 workshops – Værdi 1200 kr.
 • 1 morgen arrangementer – Værdi 100 kr.
 • 2 aften arrangementer –Værdi 400 kr.
 • 1 dag adgang på Udendørs Helsemesse – Værdi 100 kr.
 • I alt værdi 1800 kr.
 • Tilkøb 1,5 dage forplejning 347 kr. (Se mere)
 • Tilkøb overnatning fra 127 kr. pr. dag (Se mere)

Lørdag billet til Svanefestivalen

 

Adgang hele lørdagen - både dag og aften

 

497,-

Se detaljer:
 • 1 dags adgang til festivalen lørdag
 • 2 workshops – Værdi 600 kr.
 • 1 morgen arrangementer – Værdi 100 kr.
 • 1 aften arrangementer – Værdi 200 kr.
 • 1 dag adgang på Udendørs Helsemesse – Værdi 100 kr.
 • I alt værdi 1000 kr.
 • Tilkøb 1 dage forplejning 247 kr. (Se mere)
 • Tilkøb overnatning fra 127 kr. pr. dag (Se mere)

Søndag billet til Svanefestivalen

 

Adgang til søndag kl 17:00 hvor festivalen slutter

397,-

Se detaljer:
 • 1 dags adgang til festivalen søndag til kl. 17.00
 • 2 workshops – Værdi 1200 kr.
 • 1 morgen arrangementer – Værdi 100 kr.
 • 1 dag adgang på Udendørs Helsemesse – Værdi 100 kr.
 • I alt værdi 1400 kr.
 • Tilkøb forplejning morgenmad, kaffe/the og frokost 119 kr. (Se mere)

300-101 exam pdf 300-101 exam pdf 210-065 exam book The market is 210-065 exam book complex, the 200-125 exam demo standards 210-065 exam book of the industry practitioners vary, how to identify the ability of 200-125 exam demo the practitioners concerned by the 300-101 exam pdf industry. The gradual maturity 210-065 exam book of the talent 300-101 exam pdf 210-065 exam book 300-101 exam pdf market 200-125 exam demo has 210-065 exam book provided 200-125 exam demo a foundation 200-125 exam demo for 200-125 exam demo various professional certification and 210-065 exam book training industries 210-065 exam book in various industries.The 21st 210-065 exam book 210-065 exam book century talent market has 200-125 exam demo ushered in an era of "textual research".The various "IT professional certification" provided by job seekers is an important 200-125 exam demo 210-065 exam book 300-101 exam pdf basis 300-101 exam pdf for enterprises to evaluate the technical level of 210-065 exam book 300-101 exam pdf IT talents."IT 300-101 exam pdf professional certification" is not only an objective assessment of the technical value of IT 300-101 exam pdf talents by enterprises, but also a 210-065 exam book powerful proof 200-125 exam demo 200-125 exam demo of their own 300-101 exam pdf value. Cisco certification was 200-125 exam demo 200-125 exam demo 300-101 exam pdf introduced by Cisco, 210-065 exam book a well-known network manufacturer.The company for 300-101 exam pdf 200-125 exam demo its products of network 210-065 exam book 210-065 exam book planning and network support launched engineers qualification Certification Program (Cisco Career Certification Program, referred 200-125 exam demo 200-125 exam demo 300-101 exam pdf to as CCCP), and ask the 200-125 exam demo agent 300-101 exam pdf in countries with such engineers, in order to improve the quality of service to the customer, establish a 300-101 exam pdf Cisco product network engineer qualification Certification system.