fbpx

Udpluk af kurser

Her vil du løbende blive opdateret med kurser

Tove Kofoed - kl. 10.00 - 17.30

Clairvoyance kursus

På kurset lærer du grundteknikkerne til at udforske dine egne clairvoyante evner og blive bedre til at bruge din intuition.

Kurset vil indeholde konkrete værktøjer og øvelser.

kl. 10.00 - 17.30

Sådan får du hjælp og støtte fra dine spirituelle hjælpere

Alle har spirituelle hjælpere! Også dig. De er aldrig længere end en tanke væk, og de vil altid gerne hjælpe og støtte dig, hvis du giver dem lov.

Forestil dig, hvordan det ville være at leve med den indre ro og tryghed, der opstår, når du oplever, at du aldrig er alene, men altid har alt den hjælp og støtte fra den spirituelle verden, som du har brug for.

Mange vil gerne kende deres spirituelle hjælpere, men hvad er det lige du gør, hvis du ikke helt ved, hvordan du altid kan have kontakt med dem?

På det kursus lærer du at kontakte dine dine spirituelle hjælpere i en tryg og kærlig atmosfære. Du behøver ingen forudsætninger udover lysten til at lære og afprøve helt nye sider af dig selv.

 • Kunne du tænke dig en mere bevidst kontakt til dine spirituelle hjælpere?

 • Vil du gerne have adgang til en uendelig kilde af inspiration?

 • Har du udfordringer, hvor du føler dig låst fast?

 • Kunne du tænke dig spirituel hjælp og støtte til at bevæge dig i den rigtige retning for dig?

 • Vil du gerne have et unikt samarbejde med dine spirituelle hjælpere?

 • Kunne du tænke dig at afprøve og træne din spirituelle kontakt sammen med andre, der interesserer sig for det samme som dig.

Hvis ja, så er dette kursus for dig! Jeg vil igennem en fantastisk og transformerende dag guide dig på opdagelse i den spirituelle verden, og du vil på første hånd opleve dine spirituelle hjælpere, og hvordan du kan bruge dem til at skabe positive forandringer i dit liv.

På kurset får du:

 • Forståelse for de forskellige spirituelle hjælpere, og hvordan du forbinder dig bevidst med dem.
 • Transformerende øvelser, der vil udvikle og styrke din kontakt til den spirituelle verden på en tryg måde.
 • Viden om, hvordan du modtager inspiration fra dine spirituelle hjælpere, der støtter dig i at løse udfordringer og problemer.
 • Øvelser, hvor du begynder at snuse til, hvordan du kan bruge spirituel inspiration til at hjælpe andre mennesker – fantastisk i dit privatliv, og uundværligt for behandlere, ledere og andre, der arbejder med mennesker.
 • En vidunderlig spirituel meditation, der både skruer op for dine clairvoyante evner, styrker din kontakt til dine spirituelle hjælpere samt giver dig indre ro og balance.

Kurset er for dig, der ved, at der er mere mellem himmel og jord, og som gerne vil bruge dine spirituelle hjælpere til at skabe positive forandringer for dig selv og andre. Du vil gerne føle dig sikker på dig på hjælpen fra den spirituelle verden.

kl. 10.00 - 13.00 fredag og lørdag

Tarot kursus – Kunsten at tyde fremtiden

Læg kortene på bordet –  Lær at knække de hemmelige tarot gåder. Forny din indsigt og visdom til, at hjælpe dig selv og andre.

Når du lærer at bruge tarotkort kan du finde vejen til et liv med overflod, sundhed og kærlighed.

Du bedes medbringe dine egne tarot kort. Mærket underordnet, dog ikke englekort.

Poul Vinther - Torsdag - lørdag aften

Healings koncert

Om aftenen vil Poul Vinther åbne op for sin dejlige musik, der er en ren fryd for både øre og sjæl.

Den store personlige udvikling og de mange indtryk vil forene sig og balance i en blid strøm i kroppen

Poul Vinther - Fredag-søndag kl. 9.00 - 9.30

Musik til guidet meditation

Hver morgen er der guidet meditation, hvor Poul Vinther spiller live healingsmusik og Hening Svanelykke guider med sine kendte meditationer. Både musikken og guidningen bliver inspireret af de energier og personer, der er til stede.

Hvis du tidligere har mediteret sammen med eksempelvis 30 andre eller oplevet Poul Vinters stærke koncerter, har du sikkert fået en super oplevelse.

Forestil dig den energi, der er til stede blandt eksempelvis 1000 personer med Poul Vinther og Hening Svanelykke som vært; Det vil være en ubeskrivelig oplevelse.

Robert Lubarski - kl. 10.00 - 17.30

Mødet i hjertet Kursus

På Svanefestivalen får du konkrete værktøjer og øvelser til at komme dybere ind i kærligheden. Ved lære at turde elske sig selv og det liv, der føres, åbnes der op til et større rum. Når du har lært at turde at være i kærligheden og elske alt, som det er, vil stress og bekymringer begynde at forsvinde og energien strømme til dig. Der vil være en trommerejse ind i kærligheden. En stærk oplevelse, der får kærligheden til at flyde. Du lærer at se på de forkellige udfordringer, der er i livet og få øje på, hvor du spænder ben for dig selv, i frygten for at stå i dit eget lys af kærlighed.

kl. 10.00 - 17.30

Introduktion til et kursus i mirakler

Få mirakler til at blive en del af din hverdag. Når du slipper hverdagens stress og gøremål kan du lære, hvordan mirakler skabes, derefter får du mulighed for, at ændre det du er træt af og få det liv du ønsker.

Følg dit hjerte og slip kampen. Lær at bruge og følge den positive energi. Når du arbejder med et kursus i mirakler, vil opleve din tankegang bliver mere positiv. Du får lettere ved at tilgive både dig selv og andre.

Et kursus i mirakler er en personlig proces, som langsomt forandrer din måde at tænke og føle på, det eneste der kræves er at du er villig til at lære, hvordan du gør. Det ændrer hverdagen.

Kurset er udgivet på 19 sprog og er en rejse tilbage til den kærlighed, som altid er med dig. Du kan intet gøre forkert, du er elsket.

 

kl. 10.00 - 17.30

Kursus: Sig farvel til Flinkeskole og Jantelov

På kurset lærer du, at stå ved dig selv og vise dit sande og autentiske jeg. Du lærer, at gøre op med Flinkeskolen, der undertrykker dig og får dig til ikke at føle dig god nok.

 Du bliver bevidst om hvordan reglerne i Flinkeskolen og Janteloven er blevet en del af det, du tænker om dig selv.

Når du lærer at gennemskue dette, kan du i dit eget tempo forandre dit syn på dig selv, du kan smide masken og sige din mening eller sige fra.

Du kan lære at stå ved dig selv i alle livets forhold og indgå i kærlige relationer, hvor du bliver respekteret og har tillid til alt, hvad der sker i dit liv.

 

Karin Askholm - kl. 10.00 - 17.30

Helbred dig selv og få det liv, du har fortjent

 • Er du kørt fast i gamle overbevisninger omkring dig selv?
 • Føler du dig låst i dit liv?
 • Går dine drømme aldrig i opfyldelse?
 • Er du hård og kritisk overfor dig selv?
 • Har du svært ved at sige fra?
 • Har du tilbagevendende helbredsmæssige udfordringer?

Hvis du kan sige ja til flere af disse overbevisninger, vil workshoppen være noget for dig.

Louise Hay

Fundamentet i Louise Hays lære er, at hvis du kan lære at elske dig selv, vil dit liv blive så meget bedre, end det er nu. At alt kun er en tanke, og en tanke kan altid ændres. At dine tanker skaber din virkelighed, så hvis du begynder at forandre dine tanker, vil dine følelser forandre sig, og så vil dit liv forandre sig.

De fleste mennesker er låst fast i gamle og ofte negative overbevisninger om sig selv, og mulighederne i livet. Det kan omhandle parforhold, velstand, succes, fremgang og mange andre livsområder.

Pia Birk - kl. 14-17:30 Fredag. 10-14 Lørdag.

Det positive livssyn kursus

Hvis du føler dig 100% fantastisk og glad og har det perfekte liv, er denne workshop ikke noget for dig.

På workshoppen kommer du mere i dybden med dig selv. Du får en forståelse for, hvordan du bliver påvirket af omverdenen, og hvordan det begrænser dig.

Du lærer at blive bevidst om, i hvor høj grad du bliver styret af dine omgivelser. Det kan være, hvordan du skal klæde dig, og hvordan du skal passe ind i den perfekte verden.

Det kan være svært at leve op til, og det giver ofte en følelse af at være forkert.

På workshoppen bliver du bevidst om, hvad dit rigtige jeg er, og du får værktøjer til, hvordan du lærer at elske og acceptere dig selv præcis, som du er.

Herefter er alle muligheder åbne for dig, og du kan have det liv, du tidligere drømte om.

Tom Stern - Fredag kl. 10.00 - 13.00

Meditationskursus for alle

På kurset lærer du at meditere. Meditation giver indre ro og bevidsthed. Din krop bliver ladet op, og du vil mange gange føle, at du har fået fornyet energi,

Workshoppen er for dig, der aldrig har prøvet at meditere før eller vil lære nogle nye meditationsteknikker og få større egenindsigt.

Tom Stern - Lørdag fra kl. 14.00 - 17.30

Mindfullness

På kurset lærer du at blive mere nærværende og til stede i nuet. Det er vigtigt både for dig selv og for dem, du er sammen med.

Mange har svært ved at slippe fokus fra deres mobiltelefon og er ikke nærværende overfor andre. Det giver en overfladisk tomhed. Workshoppen er en kombination af undervisning og praktiske øvelser.

Tom Stern - Søndag kl. 10.00 - 13.00

Healing og taknemmelighed

Taknemmelighed er en af de stærkeste healende og skabende krafter.

På kurset vil du arbejde med taknemmelighed og lære, hvordan du kan skabe mirakler ved brug af taknemmelighed og healing.

En stærk workshop, hvor hjerterne åbnes.

Ritazol Johansson - kl. 10.00 - 17.30

Lær at tro på dig selv kursus – Og opnå dine mål

Få de nyeste værktøjer, der kan ændre dit liv for altid.

Har du tidligere prøvet forskellige metoder til at ændre dit liv, uden at det er lykkes? Nu får du løsningen og forståelsen for, hvad der virker.

Du vil blive inspireret til at ændre dit liv. Opnå balance på dit fysiske, psykiske og mentale plan.

Du lærer, hvordan du finder din passion, og hvorledes du kan handle efter denne passion.

Metoderne er alle beskrevet i Ritazols nye bog “Rig på alle planer”. Bogen indeholder ligeledes øvelser til daglig brug.

Lotte Nielsen - kl. 10.00 - 17.30

GENFIND KÆRLIGHEDEN TIL DIG SELV

 • LÆR AT ELSKE dine skyggesider og lad dit lys skinne

Når du bliver født, elsker du dig selv ubetinget. Men efterhånden, som du vokser op, lærer du, at der er visse sider, som du ikke burde vise, og du lukker dem ned.

På workshoppen vil vi arbejde med at åbne dine skjulte sider og give dig modet til at skinne med det unikke lys, som du indeholder.

Du har sikkert hørt det mange gange: Det er vigtigt at elske dig selv, så du kan:

 • Blive mere robust og sund indeni
 • Få større selvværd
 • Stå stærkere i dig selv
 • Være i stand til at elske andre

På kurset vil vi arbejde målrettet, så det også kan lykkes dig at nå dertil.

Trin for trin vil det blive let og overskueligt. Sammen vil vi skabe de forandringer, du ønsker.

Med enkle og nænsomme teknikker vil vi sammen ændre dit syn på dig og genfinde den kærlighed, du havde til dig selv, da du blev født.

Vi åbner dørene ind til alle de smukke sider, du indeholder, og som du måske tidligere ikke har set. Vi dykker ned i de sider, som du ikke har holdt af i dig selv og finder guldet frem, så du igen kan rumme  alle sider af dig selv.

Lørdag kl. 14.00 - 17.30

Yoga kursus: Åndedræt og solhilsner

Vi starter dette kursus med at sætte fokus på åndedrættet og det at blive bevidst om at trække vejret ordentligt. Du vil her blive præsenteret for basale yogiske åndedrætsøvelser og få et indblik i, hvorfor åndedrættet også har en stor betydning for dit velbefindende.

Efter en lille pause vil vi afprøve og arbejde med solhilsner. En solhilsen er en sekvens af fysiske øvelser, hvor alle dele af kroppen aktiveres, smidiggøres og styrkes på en enkelt, nem og hurtig måde.

En fantastisk øvelse, der kan sagtens laves derhjemme. Vi arbejder med forskellige solhilsner for at give dig et indblik i mulighederne, så du kan finde ud af, hvad der passer til dig. Kursus afsluttes med en guidet afslapning.

Underviser: Anette og Claes

Fredag-søndag kl. 7.00 - 8.00

Morgen yoga for de morgenfriske

Anette er klar til at starte dagen godt sammen med dig. Du er velkommen, uanset om du har prøvet yoga før.

Du skal vælge yoga, hvis du ønsker velvære i krop og sind. Det tager kun 60 minutter, så er du klar til at gå dagen i møde med fornyet energi.

Anette hjælper dig med øvelserne, så du får lavet dem rigtigt og får det bedste udbytte af din yogatime.

Søndag kl. 10.00 - 13.00

Sivanda yoga kursus

Kom og vær med på dette kursus, hvor du får en grundig introduktion i den traditionelle, indiske yogaform, som hedder Sivananda-yoga. Vi kommer omkring de mestrer, der grundlagde den, hvad der lægges vægt på, og hvorfor åndedrættet er så vigtigt, ikke kun i yoga, men helt generelt. Vi vil i første del af kurset veksle mellem teori og praksis.

Efter en kort pause kommer du med på en helt klassisk Sivananda-yogatime. Du vil opleve, at denne stilart indeholder elementer, som måske normalvis ikke indgår i en dansk yogatime, og du vil komme til at bruge noget af det, som vi havde fokus på før pausen.

Timen indledes med et kort chant (sang) for at bringe os i den rette stemning, hvorefter vi fortsætter med åndedrætsøvelser og opvarmning. Vi har derefter god tid til langsomt og med fokus på krop og vejrtrækning at bevæge os igennem de 12 klassiske asanaer (stillinger). Vi slutter timen af med en guidet afslapning, hvor der er fokus på og god tid til, at du bliver fuldstændig afspændt og afslappet, både fysisk og mentalt.

 

I den sidste del af workshoppen vil der være en lille meditation, og vi afslutter derefter med den traditionelle chant, som altid synges, når en Sivananda-time er slut

 

Dette kursus kræver ingen forhåndskendskab til yoga, og alle kan deltage.

Få en gratis E-bog Genklang fra universet

 

 

Oplev mest mulig – til bedste pris!

3 dags billet til svanefestivalen

1297,-

Se detaljer:
 • 3 dages adgang til festivalen fra torsdag – søndag 
 • 6 workshops – Værdi 3600 kr.
 • 3 morgen arrangementer – Værdi 300 kr.
 • 3 aften arrangementer – Værdi 600 kr.
 • 3 dages adgang til Udendørs Helsemesse – Værdi 200 kr.  
 • I alt værdi 4700 kr.
 • Tilkøb 3 dages forplejning 216 kr. pr. dag (Se mere)
 • Tilkøb overnatning fra 127 kr. pr. dag (Se mere)
 • Tilkøb Festivalbus retur fra Kliplev 50 kr. (Se mere)

Torsdag/Fredag billet

Adgang torsdag aften og hele fredagen

597,-

Se detaljer:
 • 1,5 dage adgang til festivalen fra torsdag – fredag
 • 2 workshops – Værdi 1200 kr.
 • 1 morgen arrangementer – Værdi 100 kr.
 • 2 aften arrangementer –Værdi 400 kr.
 • 1 dag adgang på Udendørs Helsemesse – Værdi 100 kr.
 • I alt værdi 1800 kr.
 • Tilkøb 1,5 dage forplejning 347 kr. (Se mere)
 • Tilkøb overnatning fra 127 kr. pr. dag (Se mere)

Lørdag billet til Svanefestivalen

Adgang hele lørdagen – både dag og aften

497,-

Se detaljer:
 • 1 dags adgang til festivalen lørdag
 • 2 workshops – Værdi 600 kr.
 • 1 morgen arrangementer – Værdi 100 kr.
 • 1 aften arrangementer – Værdi 200 kr.
 • 1 dag adgang på Udendørs Helsemesse – Værdi 100 kr.
 • I alt værdi 1000 kr.
 • Tilkøb 1 dage forplejning 247 kr. (Se mere)
 • Tilkøb overnatning fra 127 kr. pr. dag (Se mere)

Søndag billet til Svanefestivalen

Adgang til søndag kl 17:00 hvor festivalen slutter

397,-

Se detaljer:
 • 1 dags adgang til festivalen søndag til kl. 17.00
 • 2 workshops – Værdi 1200 kr.
 • 1 morgen arrangementer – Værdi 100 kr.
 • 1 dag adgang på Udendørs Helsemesse – Værdi 100 kr.
 • I alt værdi 1400 kr.
 • Tilkøb forplejning morgenmad, kaffe/the og frokost 119 kr. (Se mere)

300-101 exam pdf 300-101 exam pdf 210-065 exam book The market is 210-065 exam book complex, the 200-125 exam demo standards 210-065 exam book of the industry practitioners vary, how to identify the ability of 200-125 exam demo the practitioners concerned by the 300-101 exam pdf industry. The gradual maturity 210-065 exam book of the talent 300-101 exam pdf 210-065 exam book 300-101 exam pdf market 200-125 exam demo has 210-065 exam book provided 200-125 exam demo a foundation 200-125 exam demo for 200-125 exam demo various professional certification and 210-065 exam book training industries 210-065 exam book in various industries.The 21st 210-065 exam book 210-065 exam book century talent market has 200-125 exam demo ushered in an era of "textual research".The various "IT professional certification" provided by job seekers is an important 200-125 exam demo 210-065 exam book 300-101 exam pdf basis 300-101 exam pdf for enterprises to evaluate the technical level of 210-065 exam book 300-101 exam pdf IT talents."IT 300-101 exam pdf professional certification" is not only an objective assessment of the technical value of IT 300-101 exam pdf talents by enterprises, but also a 210-065 exam book powerful proof 200-125 exam demo 200-125 exam demo of their own 300-101 exam pdf value. Cisco certification was 200-125 exam demo 200-125 exam demo 300-101 exam pdf introduced by Cisco, 210-065 exam book a well-known network manufacturer.The company for 300-101 exam pdf 200-125 exam demo its products of network 210-065 exam book 210-065 exam book planning and network support launched engineers qualification Certification Program (Cisco Career Certification Program, referred 200-125 exam demo 200-125 exam demo 300-101 exam pdf to as CCCP), and ask the 200-125 exam demo agent 300-101 exam pdf in countries with such engineers, in order to improve the quality of service to the customer, establish a 300-101 exam pdf Cisco product network engineer qualification Certification system.